Buurtbewoners

Veiligheids- en verkeersmaatregelen

Het verkeer wordt door ….. in goede banen geleid. Dit bedrijf heeft veel ervaring met dit soort werkzaamheden. Om de parkeerdrukte bij de op- en afstaplocaties in Amsterdam in goede banen te leiden huren wij verkeersregelaars in.

Legitimatieplicht voor bewoners en bedrijven

Voor Fleet Festival die deze zomer in Amsterdam word georganiseerd zijn op het gebied van toegang diverse maatregelen getroffen. Bij bepaalde punten waar de weg afgesloten is voor auto’s kan om legitimatie worden gevraagd. Dit geldt alleen voor mensen, die in het gebied wonen, werken of bedrijven bezoeken.

Gebruik (brom)fietsenstalling verplicht

Bij de op- en afstaplocaties De Piet Heinkade 1, Danzigerkade 55 & NDSM-werf zijn er verschillende stallingen voor de fietsen en bromfietsen. De bezoekers zijn verplicht om daar de fiets of bromfiets neer te zetten.

Geluidstesten

Data geluidstesten worden nader bepaald. Deze tests kunnen enige overlast geven.

Overlast

De gemeente realiseert zich dat de evenementen overlast voor inwoners kan veroorzaken. Zij vraagt daar begrip voor. De festivals beperken zich tot een aantal dagen per jaar en zijn goede reclame voor Velsen, terwijl het voor de duizenden bezoekers onvergetelijke dagen zijn.

Meer informatie

Wie na het raadplegen van deze informatie nog vragen heeft, kan bellen met het speciale telefoonnummer 020-772 22 42 van de organisatie van Fleet Festival, of een e-mail sturen naar info@fleetfestival.nl.