Gratis hotel overnachting voor jou en je vrienden!

Win een gratis hotelovernachting!

Samen met je vrienden lekker dansjes en drankjes doen en erna heerlijk bijkomen in een hotel? Trommel je beste vriend(in) op voor een weekendje qualitytime. Fleet Urban Festival geeft kaartkopers die al twee tickets in bezit hebben een hotelovernachting voor twee personen in de buurt van Amsterdam Centraal GRATIS weg!

 

Dit wil je winnen! Volg de stappen hiernaast om kans te maken op deze leuke actie. Hoe meer stappen je doorloopt, des te groter de kans dat jij deze actie wint.

 

Zaterdag 27 augustus is het zo ver! Fleet Urban Festival is het eerste festival op het water en dat wil je als een partycrasher ├ęcht meemaken! Met duizenden bezoekers op 12 boten vertrekken we vanaf Amsterdam Centraal richting ons unieke en volledig aangeklede tropische eiland op het Markermeer. Zien we jou ook op het tofste Fleet Urban Festival?

Line-up

Ben jij helemaal ready voor de heetste urban artiesten op het coolste eiland? Freak in the weekend met Frenna, vibe mee met Robin Roxette of zingen mee met Broederliefde. Alle artiesten komen met een speedboot naar het Fleet Island? Pak je dansschoenen erbij, ga lekker los en geniet. Bekijk de volledige line-up hieronder.

Winactie 3
Winactie 4
Winactie 5
Winactie 6
Winactie 7
Winactie 8
Winactie 9
Winactie 10

Officieel Statement